Afdelingsleder til Specialtilbud Autisme - Afdeling NES Låsby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har valgt at udvide vores ledelsesgruppe med en ny afdelingsleder til Specialtilbud Autisme med særligt ansvar for fritidsområdet. Vi står overfor en række nye spændende opgaver og ønsker derfor at styrke vores ledelsesteam, der består af to afdelingsledere (med ansvar for hhv. skole og fritidsområdet), to pædagogiske konsulenter, samt en fast PPR psykolog.

Specialtilbud Autisme består af to afdelinger med samlet ca. 120 elever og ca. 70 ansatte. De to afdelinger tilbyder undervisning til børn med en moderat til svær grad af autisme og forskellige former for komorbiditet. Målgruppen på Afdelingen NES er autister indenfor normalområdet, der på sigt forventes at have mulighed for inklusion i almenområdet. Tilbuddet samarbejder derfor med almenklasserne og er placeret nær almenklasserne.

Vi tilbyder en stilling i et fagligt dygtigt og ambitiøst specialtilbud, der igennem de sidste tre år har gennemgået en rivende udvikling og har implementeret en ny autismetilgang. Alle medarbejdere, lærere, pædagoger, ledere og en række samarbejdspartnere har igennem de sidste tre år fået en autismepilot uddannelse og arbejder i samme retning.

I de sidste år har vi især haft fokus på undervisningssituationen og vi er nu parat til at tage det næste skridt og fortsætte udviklingen af vores fritidsområde. Fra sommeren 2024 flytter vores ene afdeling til en nyrenoveret afdeling på Niels Ebbesens Skolen i Skanderborg. Det betyder blandt andet, at der skal opbygges et nyt fritidstilbud på Afdeling NES og at vores eksisterende tilbud i Låsby skal tilpasses. Som ny afdelingsleder bliver det dit primære ansvar det først års tid, at tage ansvar for udviklingen og tilrettelæggelsen af dette tilbud.

Dit primære ansvar vil derfor være udvikling og drift af fritidstilbuddet. Du vil få personaleansvar for det pædagogiske personale og vil sammen med to vikardækkere, skulle sikre den daglige drift af fritidstilbuddet og feriedækningen i tilbuddet.

Som afdelingsleder vil du indgå i et fælles specialpædagogisk ledelsesteam. I vil sammen sætte retningen for det samlede tilbud og i fællesskab have ansvar for, at den pædagogiske retning fastholdes. Som afdelingsleder har I fælles ansvar for afdelingernes budget, i tæt dialog med skolelederne på de to skoler.


Vi kan således tilbyde en spændende stilling, hvor du bliver del af

 • En mulighed for at være med til at udvikle, forny og sætte dit præg på vores heldagstilbud
 • Et højt specialiseret og meget dedikeret team af specialister indenfor autismeområdet.
 • Et stærkt fagligt miljø omkring Videnscenter Autisme.
 • En spændende opgave med at planlægge og videreudvikle et autismespecifikt heldagstilbud på to matrikler.
 • En spændende mulighed for at deltage i opbygningen af en ”ny afdeling”, når Afd. E i juni 2024 bliver til Afd. NES.
 • Et nyoprettet videnscenter for specialområdet, hvor vi har ambitioner om at dele viden og udvikle hele specialområdet i kommunen.


Vi forventer af dig, at du

 • Er pædagoguddannet, måske med en specialpædagogisk videreuddannelse eller har tilsvarende faglig kompetencer eller erfaring.
 • Har viden og erfaring med fritidsområdet, samt gerne erfaring og evne til at indgå i sparring og dialog med personale om undervisningssituationen i skolen.
 • Har erfaring med autismeområdet.
 • Kan være garant for et nært og velfungerende samarbejde med forældre og eksterne samarbejdspartnere.
 • Har ledelseserfaring, enten som afdelingsleder, koordinator eller fra et tillidshverv. Evt. med en lederuddannelse.
 • Har et inkluderende og indlevende børnesyn.
 • Er en dygtig kommunikator i skrift og tale.
 • Kan forene og skabe følgeskab om den fastsatte retning og de umiddelbart forestående udfordringer og opgaver.
 • Har kørekort og egen bil, og er villig til arbejde på to matrikler.

Som afdelingsleder ved Specialtilbud Autisme kan du forvente både stor frihed og et tæt samarbejde med dygtige kolleger, der sammen med dig brænder for at lave det bedst mulige tilbud til vore elever og forældre. Vi ser frem til at høre fra dig!


Du kan finde flere oplysninger

om stillingen og vore forventninger til vores nye afdelingsleder i job- og personprofilen. Den finder du på Låsby Skoles hjemmeside eller i dette Afdelingsleder | laasby-skole (aula.dk).

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Jesper Frandsen på telefon 87 94 26 62 / 24 83 89 40 eller på e-mail: jesper.frandsen@skanderborg.dk.

Ønsker du at se den nye afdeling på Niels Ebbesens skolen er du velkommen til at arrangere en rundvisning med skoleleder på Niels Ebbesens skolen Jeppe Fly på telefon 21 43 58 73 eller på e-mail: jeppe.fly@skanderborg.dk.

Ansøgningsfrist
28. november 2023.

Du kan søge stillingen via linket i opslaget. Sammen med din ansøgning vil vi gerne have dit CV, kompetencegivende eksamensbevis, samt andre relevante bilag.

Vi gennemfører to samtalerunder. Første samtalerunde afvikles den 6. december, og anden samtalerunde gennemføres den 13. december.

Vi forventer tiltrædelse 1. februar 2024 eller efter nærmere aftale.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Låsby Skole, Skolevej, 8670 Låsby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5937120

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet