Inklusionspædagog til Herskind skole og børnehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du et varmt og smilende ansigt, der får et hvert barn til at føle sig som noget særligt? Har du evnen til at formidle den pædagogiske praksis? Er du ydmyg overfor den kompleksitet kollegaerne står i?

Så er du måske vores nye kollega?

Børnehuset Nordlyset søger inklusionspædagog på 37 timer pr. 1. august 2023

Børnehuset Nordlyset er en del af Landsbyordningen Herskind Skole og Børnehus. Personalet er ret nyt og ledelsen er ny, så vi er et hus der har været, og stadig er, igennem en stor forandringsproces. Vi er godt på vej med, at finde et strukturelt og pædagogisk fundament, der passer netop til vores hus.
Vi er en stue opdelt institution, med fast storbørnsgruppe.

Vi normeret til 15 vuggestuebørn og 60/70 børnehavebørn. Institutionen har til huse i to gamle tjenesteboliger, som er bygget sammen med spændende og ny renoverede lokaler på skolen.

Alle fastansatte i Nordlyset har det sidste år deltaget i et relationskompetenceforløb, som handler om at vi gennem vores samspil med børnene bidrager til, at hvert enkelt barn får de bedste forudsætninger for trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Stillingen som inklusionspædagog er et nyt initiativ i børnehuset. Du får en fast tilknytning til to af vores stuer, hvor du både skal indgå i det daglige pædagogiske arbejde og fungere som vejleder og sparringspartner for det øvrige personale. Derudover skal du også arbejde tæt sammen med ledelsen særligt omkring de børn, der oplever særlige udfordringer i dagtilbuddet. Du kommer til at sidde med til vores samarbejdsmøder, hvor vi koordinerer indsatser med vores eksterne samarbejdspartnere som PPR, logopæd o.l.

Som Inklusionspædagog skal du være i stand til at identificere inkluderende og ekskluderende mekanismer, kunne vurdere og anvende viden om inklusions- og eksklusionsmekanismer, samt indgå i evaluering og formidling af inkluderende og ekskluderende processer i praksis. Inklusionspædagogen skal ikke anses som en ekspert, der kommer med svaret. Opgaven består i at være tovholder i processen, undersøgende, lyttende og samskabende og med øvrige personaler medvirke til at skabe udvikling og trivsel for børnegruppen.


Vi ønsker, at du

 • Har et rigtig godt overblik
 • Er god til hurtigt at skabe relationer til andre
 • Er rolig og kan bevare roen i presset situationer
 • Har en anerkendende og respektfuld tilgang til børn, forældre og kolleger
 • Vil bidrage til at skabe trivsel, udvikling og læring samt en varm imødekommende atmosfære for børn, forældre og kolleger
 • Er åben, engageret, kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst
 • Er stabil, fleksibel, robust og fuld af energi og godt humør


Inden du søger jobbet, så overvej de næste punkter

 • Evnen til at synge harmonisk er ikke nødvendig, men evnen til at turde synge eller tale foran en flok er vigtig.
 • Du besidder de færdigheder, der kræves for hurtigt at tælle hovederne på talrige små mennesker i bevægelse.
 • Du skal kunne rumme at blive stillet personlige spørgsmål (af børnene) om, om du har en mand eller kone og hvis ikke, hvorfor du ikke har det.
 • Er du i stand til at grine af vittigheder, som du ikke forstår, eller du ikke finder sjove? (Børnehumor kan være et forvirrende minefelt at navigere i)
 • Du skal være ok med at blive spurgt, hvor du skal hen (når du går på toilettet) og hvad du lavede derinde (toilettet)
 • Du skal have forståelse for, at de børn, du har et tæt forhold til i løbet af ugen, kan helt og aldeles nægte at tale med dig, når du ser dem Brugsen eller andre steder uden for Nordlyset.

Endelig skal du være forberedt på at føle dig elsket, speciel og vigtig for mange små børn og deres familier.
Der findes simpelthen ikke et job, så skønt, som dette.

Hvis den rigtige søger, forbeholder vi os retten til at lave løbende samtaler.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Skanderborg Kommune, Ladingvej 12, 8464 Galten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1524&ERId=82282

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846086

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet