Ledende afdelingsleder til Specialtilbud Autisme - Stå i spidsen for en specialistenhed for børn og unge med ASF

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

  • Kan du lede dig selv og andre i et højt specialiseret og komplekst felt?
  • Har du modet og evnen til at støtte, vejlede og udfordre?
  • Har du viljen til at arbejde for at børn og unge med autismespektrumforstyrrelser (ASF)får de bedst mulige forudsætninger for et godt og selvstændigt liv?

Så vil vi meget gerne møde dig!

Specialtilbud Autisme søger en kompetent afdelingsleder til at stå i spidsen for 38 fagligt dygtige medarbejdere og 60 skønne elever på Afdeling Låsby.

Afdeling Låsby/LÅS, som er en afdeling på Låsby skole, er det mest vidtgående af to tilbud for børn og unge med ASF i Skanderborg Kommune.
Ofte har eleverne komorbide diagnoser som f.eks. ADHD, angst, OCD samt nedsat kognitivt funktionsniveau.

Autismeområdet i Skanderborg Kommune har en tydelig og klar autismetilgang, og alt personale har eller vil i de kommende år gennemgå en 1-årig autismepilotuddannelse.

Som afdelingsleder er dine opgaver blandt andet at sikre den daglige drift, at fastholde den positive udvikling af specialpædagogikken og ikke mindst at være en involverende leder for medarbejderne. Heldigvis får du kompetente samarbejdspartnere i bl.a. den pædagogiske konsulent, skolens øvrige ledere og deltagerne i kommunens nyoprettede videnscenter på området.

Vi forventer derfor, at du har en pædagogisk og didaktisk uddannelse som f.eks. lærer eller pædagog og brænder for det specialpædagogiske område og har erfaring med autismepædagogik, ligesom formel eller uformel ledelseserfaring er en fordel.

Du kan finde flere oplysninger om stillingen og vore forventninger til vores nye afdelingsleder i job- og personprofilen. Her står også mere om rekrutteringsprocessen.

Hvis du har spørgsmål
om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Jesper Frandsen på telefon 87 94 26 62 / 24 83 89 40 eller på e-mail: jesper.frandsen@skanderborg.dk.

Ansøgningsfrist
10. juni 2024.
Vi håber at byde vores nye kollega velkommen 1. august 2024.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Låsby Skole, Skolevej, 8670 Låsby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061184

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet