Risvej ved Ejer Bavnehøj er spærret under E45 i en uge

dato

Fra søndag den 30. juni til lørdag den 6. juli spærrer Vejdirektoratet Risvej under E45 Østjyske Motorvej. Spærringen betyder, at E45 ikke kan tilgås i alle retninger ved <54> Ejer Bavnehøj. De lokale trafikanter må i stedet benytte en omkørselsrute.

Den tunnel, der fører Risvej i Skanderborg Kommune under E45 Østjyske Motorvej, skal udvides, så der kan blive plads et ekstra spor på motorvejen.

I den forbindelse skal der rammes pæle i jorden til nye fundamenter, og det arbejde kræver ekstra plads til den store maskine. Af sikkerhedsmæssige årsager er Vejdirektoratet derfor nødt til at spærre for adgangen under motorvejen.

Risvej vil være spærret fra søndag den 30. juni klokken 23.00 til lørdag den 6. juli klokken 23.00.

  • Trafikanter, der har brug for at krydse motorvejen for at komme til henholdsvis Tebstrup eller Ris / Ejer Bavnehøj, må i stedet benytte sig af en omkørselsrute via Horndrupvej.
  • Trafikanter, der kommer i nordgående retning ad E45 og skal mod Ris / Ejer Bavnehøj, kan med fordel benytte afkørsel <55> Horsens N.
  • Trafikanter, der kommer i sydgående retning ad E45 og skal mod Tebstrup, kan med fordel benytte afkørsel <53> Skanderborg S.

Skanderborg Kommune har givet tilladelse til spærringen, og der er skiltet med periode for spærring og anbefalede ruter til omkørsel i området.

_______

Vejdirektoratet udvider motorvej E45 mellem Kolding og Randers flere steder på en i alt 60 km lang strækning. Snart bliver det nemmere og hurtigere at komme frem.

Læs mere om udvidelsen af E45 og hold dig opdateret på de trafikale gener, mens der bygges på trafikinfo.dk

Kilde: Vejdirektoratet
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.