TEKNIKER TIL VORES VÆRKSTED OG VÆRKTØJSAFDELING

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi har brug for dit engagement og dine kompetencer til vores værksted. Værkstedet er en central afdeling i virksomheden og yder sammen med driftsopgaverne også service og support til de fleste af virksomhedens øvrige afdelinger.

 

Jobprofil
Vi søger en kompetent medarbejder til værkstedet. Værkstedet har mange forskellige opgaver og står bl.a. for vedligeholdelse af maskinpark og forme samt problemløsning, fejlfinding og reparation ved nedbrud på maskiner og udstyr. Efter en grundig oplæring skal du sammen med dine kollegaer varetage de daglige opgaver i værkstedet og produktionen.

 

Din profil
Du har en solid faglig baggrund som enten finmekaniker, værktøjsmager, industritekniker, landbrugsmaskinmekaniker, maskinarbejder eller tilsvarende.

Du har en professionel indstilling til dit arbejde, og som person er du initiativrig og selvstændig med sans for kvalitet, orden og effektivitet.

Du kan selv tage fat og er dygtig til at problemløse på højteknologisk udstyr. Du har en bred viden, som gør, at koordinering mellem forskellige fagligheder forekommer dig let. Det er naturligt for dig at tage ansvar for dine opgaver, og du følger dem helt i mål.

Du trives med mange opgaver, og du kan bevare overblikket. Du kommunikerer præcist og er god til at samarbejde. Har du truckcertifikat og evt. kendskab til sprøjtestøbning, vil det være en fordel, men ikke et krav.

 

Vi tilbyder
Et vellønnet og varigt job i en højteknologisk og velkonsolideret virksomhed, hvor høj moral og engagement giver tilfredse kunder og skaber gode resultater. Vi har det bedst tænkelige arbejdsmiljø i lyse og venlige fabrikslokaler.

Vi sørger for nødvendig oplæring i jobbet og branchen. Ud over et uformelt arbejdsmiljø og gode lønforhold tilbyder vi også en fin kantineordning. Der er ansat 5 faglærte, 1 lærling og 3 ufaglærte på værkstedet. Kandidater evalueres løbende.

Vi ønsker at besætte 2 stillinger – 1 til fast daghold og 1 til fast aftenhold. 

Yderligere oplysninger fås hos værkstedsleder Peter Jepsen på tlf. 86 95 13 11
(08:00-15:00)

Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes på e-mail til hr@avkgummi.dk

Traditionsrig virksomhed med stærke faglige værdier

AVK GUMMI fremstiller kundespecifikke gummiløsninger til kontakt med drikkevand, fødevarer, healthcare og en række tekniske områder. Som leverandør til mange multinationale industrivirksomheder er vores fokus internationalt. Vi beskæftiger i dag ca. 200 medarbejdere i en moderne fabrik på 21.500 m2 i Låsby, og har desuden datterselskaber i Kina, Holland og USA. Virksomheden er en del af den familieejede AVK-koncern med hovedsæde i Galten. Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i en virksomhed, hvor vi vægter troværdighed, innovation og kvalitet højt – og ligeledes er stolte af vores traditioner.

Certificeringer: IATF 16949 - ISO 9001 - ISO 45001 - ISO 14001 - 3-A Sanitary Standards – Registreret hos Fødevarestyrelsen jf. EF1935/2004.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

AVK GUMMI A/S, Mosegårdsvej, 8670 Låsby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003704

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet